Päättyneet hankkeet

Hiehohotelli

Kuvaus
Hiehohotelli-hankkeen tavoitteena on tuottaa ja koulutuksen kautta siirtää tietoa maatilayrittäjille, suunnittelijoille ja neuvojille hiehon kasvatuksen ulkoistamisen vaikutuksista jo toimivissa tuotantorakennuksissa ja uudisrakentamisessa - siinä erityisesti vaikutukset rakennuskustannuksiin ja työnkäyttöön. Toteutusaika 1.1.2009-31.12.2011

Yhteystiedot
Risto Kauppinen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
http://hiehohotelli.savonia.fi

 

GreenCare    Kuvaus

Hanke on päättynyt syyskuussa 2013. Tulokset luettavissa Green Care-hankkeen sivuilta.

Esiselvityksen tavoitteena on selvittää Green Care toiminnan mahdollisuuksia, palvelujen tarjontaa ja kysyntää sekä kehittämiskohteita. Tavoitteena on myös lisätä Green Care toiminnan tunnettavuutta.

Hankkeessa toteutetaan kysely erityisesti maaseutumatkailualan, maaseudulla toimivien yritysten ja maatilojen mahdollisuutta ja kiinnostusta tarjota GC liittyviä palveluita sekä heidän jatkokoulutustarpeista ja mahdollisista investointitarpeista.Lisäksi esitellään esim. palavereiden ym. tapahtumien kautta GC mahdollisuuksia Ylä-Savon Veturin alueen SoTe -alan kuntayhtymille ja selvitetään heidän kiinnostusta ostaa palveluita. Lisäksi kyselyllä pyritään selvittämään omaisten halukkuutta käyttää ja ostaa omaisilleen GC palveluita. Kysynnän selvittämiseen liittyvät kyselyt toteutetaan yhteistyössä Ikäinnovaatio 2012-2014 hankkeen kanssa.

Toimintamalleihin pyritään hakemaan malleja joko maakunnassa tai lähialueilla toimivista Green Care palveluita tarjoavilta toimijoita. Esiselvityksessä pilotoidaan myös ns. nopeita kokeiluita, joissa pyritään testaamaan yksinkertaisia ja edullisia palvelumalleja.

Yhteystiedot

Jenni Hakosalo

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://greencare.savonia.fi

FaLang translation system by Faboba

 

 

FaLang translation system by Faboba
Euroopan maaseudun kehittämisrasto Euroopan sosiaalirahasto Vipuvoimaa EU:lta ELY-keskus